Besterestaurantoslo
Beste Restaurant Oslo
Restaurantene

Dinner

map     Kart (Google)
globe      Til nettsted
clock     Åpningstider target-down
tripadvisor
Dinner har lange tradisjoner med å tilby sine gjester en spennende reise i kinesisk matkultur. Restauranten i Oslo har servert mat fra det szechuanske og kantonesiske kjøkken siden 1989. Midt i sentrum, rett ved Nationalteateret!
Tradisjonen tro består kinesiske måltider av mange retter – som man gjerne deler mellom gjestene for å danne en trivelig og sosial ramme rundt måltidet. Dinners meny er lagt opp på en slik måte at dette selvfølgelig er mulig også her.
 

Sentral beliggenhet

Dinner ligger sentralt plassert vis-a-vis Nationaltheatret. Første etasje i restauranten er den opprinnelige restauranten, slik den har vært slik siden den åpnet i 1989. Restauranten har oppdatert interiøret betydelig siden 80-tallet, men har lagt vekt å bevare det opprinnelige inntrykket, atmosfæren og stemningen også i de senere årene. Restauranten er lang og smal – med kjøkkenet i den ene enden, og vinduer med utsikt til Nationaltheatret i den andre.
 
Underetasjen var opprinnelig ment å huse Dinners egen bar, men de fleste gjestene var mer interessert i å spise også her. På grunn av etterspørselen ble barbord byttet ut med spisebord. I dagens underetasje har restauranten flere alternative bordsettinger – for to til fjorten personer.
 
Selskap eller arrangement?
Dinner skreddersyr løsninger for deg og selskapet ditt. Restauranten er et godt alternativ for forretningsmiddager, jobbsammenkomster, sommeravslutninger og julebord.
 
Underetasjen kan reserveres for selskap på inntil 45 gjester. Lokalene passer også godt til seminarer og kurs – med trådløst nett og prosjektor tilgjengelig.
 

Chambre separée

Vi har to egne chambre separée for mellom 8-16 gjester – som gjør det mulig å trekke seg rolig tilbake til en mer privat setting.
 
«Lai Bai» inneholder et langt ”kapteinsbord” med plass til inntil 16 personer. Rommet er skjermet fra resten av restauranten, og er en perfekt ramme for å skape en privat og rolig atmosfære.
 
”Terracotta” er noe mindre – med plass til inntil 8 personer rundt samme bord. Rommet oppleves intimt og koselig, og er en favoritt blant mange stamgjester.
 
Dinner