Besterestaurantoslo
Beste Restaurant Oslo
Restaurantene

Nodee barcode

map     Kart (Google)
globe      Til nettsted
clock     Åpningstider target-down
tripadvisor
Nodee har lange tradisjoner i å servere asiatisk matglede. Fra 2003 holdt restauranten til på Majorstuen, før den flyttet til nye lokaler i Barcode i Bjørvika i 2016. Husets delikate spesialiteter: Dim Sum, pekingand og robata.
Menyen er fornyet og navnet endret til Nodee Barcode. Men du vil fortsatt finne flere av restaurantens klassikere på menyen, som f.eks. Crispy duck. Her opplever du internasjonal stemning, enestående service og utsøkte menyer.
 

En asiatisk restaurant med sans for stilfulle detaljer

I Nodee Barcode blir du møtt av et høyt, luftig interiør i dyp fargeskala. Vakre, utskårne treskillevegger og små avdelinger, myke stoler og dempet belysning er innrammet av smakfulle, engelske tapeter. Lampene i restauranten er små kunstverk. Hver eneste lampe er unik og samtlige er designet av norske kunstsmeder.
 
Interiøret toppes av en høythengende lysekrone, signert den engelske designeren Tom Dixon. Håndtak og dekor på dører er unike og spesialdesignet for restauranten.
 

En vegg med ekslusive dråper

En hel, langstrakt vegg i restauranten er et vinskap i glass. Her har du fullt innsyn til et svært variert og omfangsrikt utvalg av edle dråper, og bidrar til god stemning og atmosfære i Nodee Barcode.
 

Du kan se maten tilberedes

Innerst i lokalet ligger restaurantens åpne kjøkken. Her kan du betrakte hvordan kokkene tilbereder og anretter maten. Du kan følge hele ”reisen” – fra du bestiller og frem til maten plasseres foran deg på bordet.
 
Se hvordan dim sum dampes, og hvordan den unike spesialovnen for Pekingand sørger for at du får den ekstra sprø og saftig. På den japanske Robata-grillen stekes maten på ekstra høy varme i kun kort tid – for et mørt og saftig resultat.
 

Chambre separée

En trapp opp fra restauranten finner du et chambre separée. Her kan du arrangere selskap for inntil 18 personer, eller ha møter der du kombinerer fantastiske matopplevelser med jobb. Store vinduer gjør rommet lyst og trivelig.
 
Nodee Barcode