Besterestaurantoslo
Beste Restaurant Oslo
Restaurantene

Nodee sky

map     Kart (Google)
globe      Til nettsted
clock     Åpningstider target-down
tripadvisor
Nodee Sky er en luksuriøs restaurant og et utested helt utenom det vanlige. Dette er en møteplass med fantastisk utsikt og spesialdesignet interiør – med ekstraordinære menyer og eksotiske cocktails.
Nodee Sky er en opplevelse ulikt alt annet – enten du besøker stedet på dag- eller nattestid. I de tre øverste etasjene i en av de markante Barcode-bygningene ligger restauranten, terrassen og utestedet. Med sin enestående utsikt og delikate japanske retter, inviteres du inn til en opplevelse du ikke finner andre steder i Oslo.
 

Elevate. Reach for Nodee Sky

Når du entrer den skrånende glassheisen i første etasje – som fører deg til toppen av Barcode – får du allerede her følelsen av noe helt unikt. Du er på vei til Nodee Sky – ekstraordinært og ekstravagant. Den fantastiske utsikten over fjorden og Oslo by er helt spesiell. Nyt panoramaet – som med fordel kan deles med noen du setter spesielt pris på.
 
På Nodee Skys moderne, japanske kjøkken krysses de asiatiske rettene med friske norske ingredienser. Menyene består av mange små retter som er tilberedt for å deles.
 

Atmosfæren

Nodee Sky handler ikke bare om luksusopplevelser innenfor mat- og vinkultur, forfriskende cocktailer og vakker utsikt. Hele atmosfæren, interiøret og detaljene oppleves som en liten åpenbaring for gjestene  – en ny dimensjon av både tilfredsstillelse og undring.
 

Design

Hos Nodee Sky du går på spesialdesignede eikegulv med sekskantet parkett. Baren er laget av alabast og er lyssatt på en måte som gjør at du føler at den er omgitt av en egen, myk glød. Belysningen på Nodee Sky er en blanding av håndlagde messinglamper fra Norge og Portugal, satt i kontrast til engelske lamper designet av Tom Dixon. Vi lover deg  – disse er alle små kunstverk.

På de spesialdesignede toalettene får du en ekstrem oversikt over byen – gjennom glassvegger – med følelsen av at du har Oslo Sentralstasjon rett under føttene.
 
Nodee Sky byr på noe helt spesielt. Unn deg selv en unik opplevelse.
Nodee Sky